Medewerkers

Dokter Hooglugt

Dokter Hooglugt
Huisarts

Ik ben Martina Hooglugt en ben werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik help u graag tijdens de spreekuren en leg indien nodig huisvisites af, doe telefonisch spreekuur op de aanwezige dagen en doe daarnaast kleine ingrepen zoals huidafwijkingen verwijderen en het inbrengen van spiralen. Ook ben ik opleider van onze huisarts in opleiding.

Dokter Struik

Dokter Struik
Huisarts

Dokter Struik is vanaf 1 januari mijn vaste collega, zij is werkzaam op de praktijk op woensdag en donderdag. Zij is huisarts in de volle breedte, doet spreekuren, legt huisvisites af indien nodig, doet op woensdag het telefonisch spreekuur en is bedreven in ingrepen. Ook zij zal zich gaan bezighouden met de opleiding van de huisarts in opleiding.

Dokter Griesdoorn

Dokter Griesdoorn
Huisarts in opleiding

Vanessa Griesdoorn is dit jaar onze huisarts in opleiding. Zij is in opleiding bij het AMC en is een basisarts die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde. Zij doet zelfstandig spreekuren en visites en bespreekt haar vragen met dokter Struik of met mij. Indien nodig haalt zij ons er ook bij tijdens een consult om mee te beoordelen. Zij werkt in onze praktijk tot 1 maart 2019, daarna gaat zij weer elders verder met haar opleiding.

Karin Vlaar

Karin Vlaar
Praktijkassistente

Karin werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zij zit acher de balie om u te woord te staan, neemt de telefoon op en doet haar eigen spreekuur. Zij is bijzonder bedreven in het behandelen van verhoogd risico op hart-en vaatziekten.

Ingrid van Baar

Ingrid van Baar
Praktijkassistente

Ingrid is praktijkassistente en werkt achter de balie, de telefoon en doet haar eigen spreekuren. Zij is hiernaast een bedreven pedicure en zet deze kennis ook in in haar werk in de praktijk. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Marieke Briedé

Marieke Briedé
Praktijkassistente

Marieke is onze nieuwste aanwinst, zij werkt op maandag en donderdagochtend en helpt u met veel plezier aan onze balie en aan de telefoon. 

Janine Pijper

Janine Pijper
Praktijkondersteuner GGZ

Janine werkt als praktijkondersteuner op de dinsdag. Zij behandelt psychische klachten met gesprekstherapie.

Leonne Duin

Leonne Duin
Praktijkondersteuner GGZ

Leonne werkt op de maandagen in onze praktijk als prkatijkondersteuner GGZ, zij behandelt kinderen, adolescenten en ook volwssenen met psychische klachten dmv gesprekstherapie,

Irene Scholte

Irene Scholte
Praktijkondersteuner somatiek

Irene Scholte werkt op de vrijdagen en behandelt patienten met chronische ziekten zoals diabetes, COPD en astma of mensen met een verhoogd risico op hart-en vaat ziekten.

Mieke de Lange

Mieke de Lange
Praktijkondersteuner somatiek

Mieke werkt op de donderdagen en ziet patienten met diabetes, verhoogd risico op hart-en vaatziekten en COPD-en astmapatienten.