Afspraak maken

Spreekuur op afspraak


Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt onze praktijk praktisch de hele dag bereiken voor het maken van afspraken, het aanvragen van herhaalrecepten of voor vragen aan de assistente. Tussen 10:00 en 10:30 hebben wij overleg en tussen 12:30u en 13:00u lunchen wij. Dan kunt u ons alleen voor spoed bereiken door op de 1 te drukken. Voor eenvoudige vragen aan de huisarts kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 13:30 tot 14:00. Als u die dag nog een afspraak wilt hebben, is het verstandig om zo vroeg mogelijk op die dag te bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meer dan een klacht of vraag? Geen probleem, maar geef het aan bij het maken van de afspraak dan kunnen wij er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.